rozmáčený úsměvy pod oknem

rozmáčený úsměvy pod oknem

Anotace: hořký kafe nedokáže spláchnout uplně všechno

slyším, jak se spaluje tabák
slyším, jak je město tichý.
letadlo prolítává nocí
veze cestující tam někam daleko,
kde bych chtěla být.

máma zase není doma
a táta už asi nikdy nepřijde.
věšim knoflíky do dřevěný klece
a představuju si,
že mají křídla.
a taky, že můžu kdykoliv odejít.

vidím svůj stín na zdi
zteplaná whisky nemá co dělat
v dlaních takhle mladý holky,
ale to víc věcí.

smrdim kouřem a lidé se
vrací domů,
tam někam
kam patří.

světla v oknech postupně zhasínají
a já teprve rozsvěcím.

těhotný holky pláčou potichu
a my ještě máme naději.
Autor Layla., 11.10.2009
Přečteno 351x
Tipy 20
Poslední tipující: korncaffe, jedam, její alter ego, Cristinne, Bíša, harmony, enigman, embryo v hlave, J's .., jen.kluk, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel