Metro
Anotace: To mě jednou napadlo.
Tabulky v metru.
Odráží lidi ve spektru.
Z jejich očí berou si příběhy.
Z myšlenek tvoří volné výběhy.
Dívám se jak to za oknem srší.
V metru je sucho, ikdyž prší.
Spousta tváří a gest.
Davem nechám se vést.
Eskalátor plivnul mě do města.
Tady končí má cesta.
Přečteno 283x
Tipy 8
Poslední tipující: Bíša, Holis, Coriwen, J's .., Sllunce, jen.kluk
Komentáře (0)