Duha
Anotace: Pár nevinných slov, jež včera si k sobě cestu našly
V lese lidí na dlažbě stesk leží
nepovšimnut
a zlatý déšť prší v kanálech
Tisíce půlminut a duha
nad vším tím, už prozradit smím
Duha nad stavebnicí z různých
částí nuzných i lepších
otázky již neklásti a slasti žíti a
Tisíce půlminut a duha
nad vším tím, už prozradit smím
Duha z nespočtu stuh a pak kolorit
lidský Každý barvy jinaké (jak chuť vína je)
z hroznů i z jedné hlavy
Tisíce půlminut a duha
nad vším tím, už prozradit smím
Myšlenkám odjinud dáváme za vinu
I černou život je ovinut
Přečteno 316x
Tipy 1
Poslední tipující: Mbonita
Komentáře (0)