Pravidla svítání...
Anotace: Anebo stmívání???
Noc má svá pravidla,
bez pokory tě úsvitu nevydá.
Tma neskryje tvůj pláč,
nepohladí duši,
ba naopak- smutek černé sluší...
Až když černá se v slunci zvolna ztrácí,
tvé srdce křehkou rovnováhu zase nachází.
Hvězdy jsou tvé společnice,
kradou světlo od měsíce,
neživé,studené,mrtvé - proč jsou ti tak podobné??
Jako kometa proletělo štěstí tvým životem,
vypálilo cejch - a zmizelo..
Teď ho marně hledáš - a vzpomínky tak pálí,
na to - jak to vypadá v ráji...
Vášeň do hadího jedu skrytá,
tvé tělo si na absenci špatně zvyká...
Přečteno 305x
Tipy 6
Poslední tipující: Kapka, WAYWARD, Romana Šamanka Ladyloba, enigman, Mbonita, 6thSun
Komentáře (2)
Komentujících (2)