noc prasátek

noc prasátek

Anotace: ....upřímně nemám ráda pozlátka,disco a blondýny.Že by karma,možná....

ty sobotní falická představo..
galeje stejných iluzí

o blond pramenu z peroxidu..

chabá zpověď kamarádky s ublíženou
tváří...

pláč s pohádkou tváří,když září
v pestrobarevném reflektoru

naolejovaných sukní..

začíná noc udušených tužeb..
kokentní prasátka držíc si místa vedle sebe

aroma moči s pink parfémem...
groteskní mžitky v nichž poznávají samy sebe...
Autor mateska, 12.10.2009
Přečteno 344x
Tipy 3
Poslední tipující: Dračičák, susana načeva
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel