Zemřel přítel náš
Anotace: ...inspirace G. Mahlerem a jeho 3. částí 1. symfonie- Pochod smrti
Vezmi si ho a odejdi,
v pokoji nech ty co klidně bdí,
nech ho spát v pokoji,
ať se jeho duše zahojí
vezmi si ho a v klidu ulož,
do hrobu pomalu polož,
zemřel přítel náš,
ten co věčně bude v nás
odešel a už tu není,
opustil nás bez prodlení,
teď už s tím nic nenaděláš,
pojď tančit dokud se nestrháš
tanči až do vyčerpání,
až přijde na tě smrti spaní,
raduj se a popíjej,
on už spí a nám je hej
on už spí jen hold mu vzdej,
a cestu do nebe mu přej,
raduj se a popíjej,
on už spí a nám je hej
Přečteno 271x
Tipy 5
Poslední tipující: Miroslav Možný, Alasea, harmony
Komentáře (0)