Chceme být světoví
Vše je legrační, až z toho mrazí
rozevřená a připravená
nastavená a nadržená
posedlí plasty a gumou
proplouváme umělou hmotou
sliny, pot a skákající prsy
středověký obraz nepříčetnosti
mléko je obarvená voda
máslo je bez tuku
nasaď si paruku a
počůrej mi obličej
vše je jen jako.
trpký život špinavých..
fabrik a zpěvu periférie…
řveš jako by tě řezali plameny
ohně v očích, v rukou kameny
střídá opravdový svět
televizních obrazovek
sténání řevu proudy slizu
po tváři cítit tvojí mízu
nároky a zájmy pomatených človíčků
ničíc naši Zemi matičku
cáknu ti na dupku
svojí tekutou vizitku
…chceme být velcí, chceme být světoví
na hlavu si dáme kýbl s hovnami.
Komentáře (0)