V bezpečí
Je krásné, když si rozumíme
v proutěných koších sypané koření
úsměvu tvého
když mluvíš o počasí
a neunavíš cestující
dlouhým vyprávěním,
vždyť už slyšeli ho včera
stejně jako by to nebyla jen lež
pak stačí se jen podívat,
kam ukládají k spánku
děti
maminek, co zdají se dnes unavené
Přečteno 347x
Tipy 3
Poslední tipující: Patrik Mališ, yourqueen, Kapka
Komentáře (0)