Přátelství..
Anotace: přátelství..to moje, noo tak to prostě cítím.. a nic víc
Přátelství
protkaná nit
čímsi...
kde konec je??
na začátku
zřejmě...
přátelství
je vlak domů
do přístavů
jenže ten vlak
má někdy velký zpoždění
a přeci
už mohu cokoli
co chci
jsem přítel
přeci
už nemohu zapomenout
sklízím to
kouzlo
a mám co mám
a ptáci to
vědí
a neuletí
důvěřuj
a dej mi bič
odvedu
pryč
to zlý
jsem přítel
není nic víc..
Tvůj...
a bez hranic
možná je i něco víc
ale já jsem přítel
tvůj
už bát se nemusíš...
víc
jsme povodeň
máme směr
a máme dech
a ve vzdorech
si jen
řekněme
tak teď
hned...
a ne naposled..
kouzlíš mi
teď
.....
a to hned tak
nenajdeš..
Přečteno 340x
Tipy 11
Poslední tipující: PIPSQUEAK, P.P.S., Sůva, Juraj Hrom, hašlerka, enigman, Tacca
Komentáře (3)
Komentujících (3)