Příkoří..
Řekni mi
příteli
to tě nebolí..
pýchu ne
a povinně
řekni mi
o spravedlnosti..
koho jsem milovala
koho zranila
a upřimně..
povídej potichu
o soucitu
co mění mě...
Zakřič nám do očí
o zákulisí
těch našich hvězd
co možná nebolí...
Odemkni naše klece
komukoli
vždyť je dobré příkoří
odčinit
A pak potichu zašeptej
Přečteno 341x
Tipy 31
Poslední tipující: PIPSQUEAK, kroužek, piťura, P.P.S., Špáďa, Sůva, harmony, al-pacino, enigman, Bíša, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)