Moc hezky napsané. Kamarády mám daleko a můj stěžejní, má dávná láska, už patří jinam. Děkuji za navrácení neopakovatelných pocitů, za část mé duše, která již hluše odlétá..
16.12.2009 00:27:00 | Pevya
život je v tvém pojetí neobyčejný sterotyp, že? :) originální, dobře se mi četla...
13.10.2009 15:36:00 | Roger