Horal
Poblázněn štíty, v sněžném hávu Eden
v potu tváře skály se mu staly chlebem.
Toužil projet celý svět
nelezitelné stěny zlézt
ale při prvním výstupu
lavina byla rychlejší než on.
Přečteno 268x
Tipy 2
Poslední tipující: Severka, Hesiona-Essylt
Komentáře (1)
Komentujících (1)