Anotace: ... nemusíte souhlasit, mně se to líbilo... básníci mají na zvrácený vkus právo /citát mé dcery..
Folkaři nevyhynou :) I když teda bratry Nedvědy dvakrát nemusím, za básničku máš jedničku s hvězdičkou :)
13.10.2009 10:48:00 | Hazentla
plně souhlasím, folk je poezie, hodně mi dal a dává, já i mé děti máme nezapomenutelné vzpomínky...
13.10.2009 10:45:00 | Kapka
Folk a podobné styly, kde se zpívá o něčem, jsou nesmrtelné, vždy budou mít spousty příznivců...
P.S.: Máš chytrou dceru, po kom asi?
13.10.2009 10:29:00 | Špáďa