Aj já to vidím jako zajímavé pojetí. Přesto ST! pže to má něco do sebe a není to tak často čitelné, jako ostatní dílka.
15.10.2009 12:34:00 | NikitaNikaT.
zau-ji-mave
do-ji-mave
uspoko-ji-ve velmi
originalně-ji nevím, kdo by to vytvořil
-st
15.10.2009 00:54:00 | Juraj Hrom
svatební šaty uši(ji jí)
aby dobře slušely (jí)
až půjde sakristií
:o)
Jiří senior
14.10.2009 14:44:00 | j.c.
I takhle se mi to líbí :-))))))
Políbil jsem svou ženu
to tu dělá kde kdo
miluji ji
to tu říkají všichni
svatební šaty tu sluší
tady opravdu
dívám se tu do očí
naposledy před oltářem
14.10.2009 13:53:00 | Kapka
ji v duši máš
otčenáš
co šeptáš
ve tmě
když otáčíš se
tváří vstříc
slunci
probuzený třepotáním
krajek
vjemů na lemu
pláště
rukavičky bílé
co hladí Ti
tvář
rozesmátou
mátou vonící
čaj rtů
pohárků vypitých
sníh běloby
prstů v dotýkání
odmykání myšlenek
co znáš jen ..Ty..
ST
13.10.2009 12:37:00 | Mbonita