A je tady …..
pomalu
potichu
plíživými krůčky
přitlapkala deprese
dech se úží
zasadila ránu smrtelnou
jedinou
co bude dál se mnou
samotnou
zmítám se na kraji útesu
chci skočit dolů
život nesnesu
nakonec však neskočím
jen na plující oblaka...zaječím
Nejsem hrdina.
Přečteno 308x
Tipy 13
Poslední tipující: Psavec, Elisha, nejsembásník, labuť, Tacca, Květka Š., páááááááá, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (1)
Komentujících (1)