Hladové oči
Mé oči
hladoví po kráse
možná jsou barvoslepé
protože čokoládová květina
sehnat jen tak nedá se
Chtějí vidět
věci velkolepé
vidět jak slunce zhasíná
tebe se stydět
a hvězdy tvých očí tančit
Mé oči hladoví
po slunečním svitu
chtějí toho tolik spatřit
nemluvě o tvé kůži třpytu
o tvých rukách větvoví
Mé oči
tolik bolí tmou
a ony jen chtějí..
(vidět mě tvou)
Přečteno 414x
Tipy 4
Poslední tipující: Lucije, enigman, Bíša
Komentáře (2)
Komentujících (2)