Chryzantéma
Anotace: Květiny rozkvétají v tichu.
Sbírka:
Intimia
Chryzantéma
Nakouslý den
Pozdě vstalé ráno
Po skoupé noci skoupě nedospalé
Zvonečkem malým
Zlatě a stříbrně
Ptačí chomáček v kleci
Pocinkává
Konvička s modrotiskem
Rýžová zrna
Šálek jak pro panenky
Zelený nápoj bohů
Z daleké, daleké Číny
Vzácná a přetichá hodina
Čas, který za okny kráčí
Ale zde postává
Na jedné noze
Opřený o hůl věčnosti
Nakouslý den
Citronový ptáček v kleci
Drobounká chryzantéma
Na dně šálku
A jiná
Mnohem křehčí
Ve mně
Přečteno 391x
Tipy 25
Poslední tipující: PIPSQUEAK, zenge, Jana M., Holis, harmony, Romana Šamanka Ladyloba, Doradan, enigman, Bíša, Psavec, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)