Anotace: ani nevím proč jsem to vlastně napsala, snad pod vlivem dnešního deštivého počasí. Snad pro to, že když prší připadá mi, že andělé a nebe pláčí. ...
No, sestři..andělé pláčí třeba proto, že se jim nedostává lásky...ale Tobě rozhodně nechybí...;o) tak dnes večer pošlem všem andílkům naši lásku, ju..;o)
13.10.2009 18:27:00 | Agniezka