Žena Pána Zla
Anotace: Ty,které nezajmá HP doporučuju nečíst.
Pán Zla zabíjí,
mučí z radosti.
Jeho žena chová dítě,
šťastná,že má syna.
Zachránila svou rodinu,
kamárady a přátelé.
Je smutná má strach,
nechce být ženou Pána Zla.
Nic jí nebaví,
jen její děťatko.
Má ho ráda velice,
znáho dobře na krátkou.
Zpívám mu písničky,
a usína a spí.
Políbí ho na tváři,
a odchází.
Mrzí jí,že ho musí,
tady nechat.
Nemá na výběr,
co dělat.
Komentáře (0)