Anotace: ..jedna odlehčená..snad Vás pobaví ..tohle řeší žena..ni jen ohavy..:o))
Připomíná mi to učitelku ve škole a drzého žáka před ní.
Že by vlastní zkušenost?
ST.
27.11.2009 20:32:00 | Paulín
Konfrontace před zrcadlem
Až když žárovkou si cvaknem
Na polohu vypnuto...:o)
14.10.2009 11:22:00 | labuť
i bez zrcadla trapné konfrontace
na pracovním když spatřím tě place
jak harému bych vstoupil do paláce
a kráse závoj strh – bez legrace
:o)
Jiří senior
14.10.2009 10:43:00 | j.c.