Vězení
Anotace: ................
V čajových lístkách
tvé jméno čtu
usmíváš se
skrytá v kouřové cloně
divokost v krvi
ty jsi ta
ženská, pro kterou bych vraždil
neptej se mě proč?
sám to nevím
tak to cítím
jenom tě vidět
to probouzí
ve mně skryté touhy
po minulosti
zmocnit se tebe
v poutech
ocelového vězení
kamenných hradeb
temného hradu
kde sídlí
tvé svědomí.
Přečteno 374x
Tipy 29
Poslední tipující: padající do neznáma, Gudula, Laivindia, Lenullinka, dream in emptiness, enigman, Květka Š., labuť, Jacob P. Verlaine, Severka, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)