Něco mi chybí..
Anotace: Pocit strádání, pocit toho čehosi
Je to jako když spadne ovladač na stůl,
baterky se rozlítnou a udělá to prásk!
Ten pocit, kdy čekáš na ránu
a příjde z prava hlučné mlask.
Jako když otevreš kohoutek s vodou,
slzy ti začnou téci,
jako když máš hlad
a chléb se ještě musí péci.
Je to jako když se nevrací dlouho rodný krajan,
jako když rodiče posílají děti dřív do hajan.
Pocit strádání, pocit toho čehosi..
Přečteno 255x
Tipy 7
Poslední tipující: Fenceless, Kapka, Mbonita, 6thSun, CORONATION, Boudicca
Komentáře (0)