ale
Anotace: je to starší jen ne staré
Nejsem a nebudu lehko k zastižení, jsem namalován a pak špatně vystřižený, jsem stínem na plátně prostěradla, jsem kapka vosku co na tělo ti skápla, jsem poutem co tě drží při životě, jsem bolestí v téhle bezbolestné době.
Přečteno 293x
Tipy 2
Poslední tipující: páááááááá
Komentáře (0)