BAF aneb Najednou jsem zemřel
Stalo se ti to taky?
Jen tak si šmátrat prázdnou ulicí
přemýšlet, kdy asi zazvoní zvonec
Zpod auta se vyloupne stín
a než bys řekl: "Stíne, zmiz!"
objeví se konec
Trvalo to zhruba šestnáct vteřin
a miliardu pomyslných let k tomu
když vyloupnul se náhle stín
deroucí ze sebe těžce:
"Dnes se už nevrátíš domů"
Nevrátil jsem se..
Ne a ne
Teď už si přesně nevzpomínám
bylo-li to na jaře či v létě
Jen vím, že přišlo cosi stínu podobného
a já byl najednou na onom světě
kde neplují po moři nahodilé krásky
..
jen ta jedna, rusovlasá
a její stín má jasnou podobu lásky
..
Měl bych se nejspíš vrátit zpět
zalézt si pod auto
a čekat
až kolem projde lidský strach
a já ho slovem "baf"
budu lekat
:)
Přečteno 303x
Tipy 24
Poslední tipující: Isquieasuus, fuu, Iwushak..., Já Esther Ruth, Duhová, Rozárenka, Lioness, drsnosrstej kokršpaněl, stmivani.na.lepsi.casy, rry-cussete, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)