Anotace: .....
Líbilo se mi to tak,že pokud se tam nějaká hrubka nalézá,ani jsem ji nezaregistrovala a dávám ST!
14.10.2009 15:17:00 | Zefi
*
Neměl jsem nikdy rád
laciné tóny
dechových kutálek
a přece jsem
přes břeskný zvuk polnice
došel až ke klokotavému tónu
lesního rohu ...
Pět let nekonečných zkoušek
a několik vystoupení,
cena za promarněnné období
hledání a nalézání ...
Něco přišlo a něco odešlo,
První láska, odešla sama
a sametový hlas "horny"
zlatého ptáka z mosazného plechu
jsem opustil já ...
Nebudu hrát řekl jsem tehdy
otcovým zkoumavým očím.
Opravdu nebudeš ?
Ne ...
Neřekl na to nic, jen má roční
občasná brigádní práce
se ukázala zbytečnou
Jen má pýcha, koncertní kytara
kterou jsem oslovil mou první Velkou
přestala existovat,
Zbylo po ní
jen pár drátů
a hromádka dřeva
a tak možná,
že takto bez boje
zmizel ze scény
českej Francisco Tárrega, ...
....
-----------------------------------
Všechny zkušenosti jsou dobrý, ... i ty špatný ...
***- ... a ty možná právě nejvíc ...
*
14.10.2009 14:53:00 | HarryHH