Anotace: když už se to blíží .... je to na posrání. ***- ... ... ale zase víš aspoň na čem seš ... :-((
svět je kulatej a my nakonec skončíme plní životního moudra ,opravdu tolerantní, znající hodnoty a blabla bla..zase v plenkách ...
29.10.2009 01:20:00 | Nút
stáří je scvrkávání, přirozené zpomalování a přirozený vývoj člověka..vrchol života, "příprava" na smrt a s tím bilancování všeho prožitého..přichází moudrost..taková, jakou mají jen staří a zároveň taková, jakou mladí nemohou nikdy pochopit..
16.10.2009 19:20:00 | Alci