Jsou jen slova
Nehlídám slova co na mně křičí?
já je zvládám bez řečí
jen soumrak který vchází
myšlenka jen schází
nemůže najít můj dům
já ale přesto věřím snům
mám roztoužená křídla
která se v té cestě vzhlídla
co svět vlastně ztrácí v nás
je všech,ne jen nečí
je plno křídel,je plno krás
jsou jen slova která křičí?
Přečteno 299x
Tipy 22
Poslední tipující: PIPSQUEAK, WhiteSkull, Juraj Hrom, Psavec, stravla, Kapka, zenge, Linzerka, zelená víla, Doradan, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)