Já jsem své mládí proudu středních not
ač sukně nosím, skočím i do kalhot
shazuju boty, tamk de se mohu zout
a v cestě světem, mne nezastaví plot...
15.10.2009 13:10:00 | šuměnka
Takový éro jako ty a nelítá? Přidávám se ke Kapce, létat ve verších nikdy nepřestaneme.
14.10.2009 22:52:00 | PPetrushka
lítat si do oblak
a hrát si jenom tak
pak mohlo by se zdát
netřeba umírat ...
***- ... pocit dobrej, ...
/ ale ta realita ... :-(( /
14.10.2009 17:16:00 | HarryHH
já lítám
jen tak
nad zemí,do oblak
cvak a občas
se připoutám na chvilí
síli vítr poznání
že lítání
je lepšíííííííííí
ST
14.10.2009 16:14:00 | Mbonita
vzpomínek již odhoď ranec
dýchej, dýchej z plných plic,
v rozpětí jak kormoránec
leť směr v ráj, kde je ...
nejspíš NIC
***
JIří senior
14.10.2009 14:50:00 | j.c.