..Febricula..
Anotace: ..víkend nocí probdělých..však malý není cimprlich..
V prstencích zlatých hoří čelo malé!
Teplota vysoká rozproudila se sálem
a vládne horoucně v čase jí vyměřeném…
Vyprahlá ústa žhavým jsou předobalem
srdeční rytmiky uhánějící cvalem
Krev oře bičuje a koloběžně žene…
Dlaň v stisku hlazená jemně a vytrvale!
Na mysli modlitba, nebe i Jeruzalém
o spánek klidných chvil tryskajíc´od pramene…
Ve skelných očích zůstala jiskra králem!
Navzdory únavě v příchuti okázalé
tělo je silné podstatou i jedinečným genem…
Přečteno 315x
Tipy 24
Poslední tipující: Paulín, harmony, Bíša, vodnař, enigman, Psavec, WhiteSkull, labuť, hašlerka, WAYWARD, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)