Navždy
Nikdy, nikdy.. v boji nepřestáváme
navždy jen navždy spolu
utikej kamarade,jsou za nami
ty se ale otačíš a bojuješ
Stojim za tebou a pomahám
ruce padají unavou
je to jen začatek
co bude dál
uličkou valečniků,prosekáváme se dál
bojim se že zemřeš a ja zůstanu sám
bojuji dál po tvém boku
navždy
Nenech nikoho žít jsou to jen lidé
nesmíš udělat žadny chybný krok
jdu za tebou
co vidíš ty vídím i já
Bojuj , nepřestávej
v tvářích krutého života a bytí
Musíme prostě bojovat navždy
Přečteno 351x
Tipy 5
Poslední tipující: WAYWARD, brooklyn, zelená víla, Romana Šamanka Ladyloba, jen.kluk
Komentáře (2)
Komentujících (2)