Souznění na tisíce mil
Anotace: ač daleko, přec duše tak blízko se zdají být...
Žil kdysi v podhradí
tajemný lesů pán
svíral vždy ve dlaních
žlutý Tulipán
A když večer hleděl směrem k měsíci
spatřil tam dívku mlčky sedící
Volali na sebe z Měsíce na Zem
a ze Země na Měsíc
a ucítili rázem,
že znají se let statisíc
Hleděli na Zem, hleděli do nebe
nikdy však nemohli být blízko u sebe
Slova je hřála a měsíc planul
ten samý vítr mezi nimi plul
Daleko od Země
a přeci u sebe
myšlenka hluboká
druhého přivolá...
Přečteno 460x
Tipy 7
Poslední tipující: Bíša, Psavec, Kapka, zelená víla, CORONATION, jen.kluk
Komentáře (2)
Komentujících (2)