ebola poprvé, ebola podruhé, ebola potřetí - je vaše!
...psát smutku s cynickým úsměvem je málo ceněné, leč o to vzácnější umění
17.10.2009 14:28:00 | drsnosrstej kokršpaněl
koment na psancich...
sem rada, ze nektery lidi z psancu pisou i sem na liter, rada si ty dila prectu znova, obvykle na ne mam pak jinej pohled a kolikrat to vnimam jako uplne jiny dilo:)
tady me dostalo to s tim obrazkem, jak tady ta moznost neni...:)) hazet je sem. :)
15.10.2009 23:17:00 | embryo v hlave