Anotace: ...
s.flash - nejsem si jistá jaká je tvá definice sebelásky
u mně je sobec = sebeláska
a tak jak ve všem - nic se nemá přehánět ani podceňovat, a jako většině, zatím s emi spíš daří kolem idálního harmonického bodu jen oscilovat ...
ale možná si se ptal na rituál sebepotešení ...
15.10.2009 10:31:00 | Romana Šamanka Ladyloba
sobectví je obecně definováno negativně
mít rád sebe je veskrze pozitivní jev
14.10.2009 21:07:00 | Simísek
Jak si se vyjádřila v Ostravě: "Miluj svého bližního jako sám sebe." Tam to vždy začíná.
14.10.2009 19:47:00 | kikis
Myslím, že sobec nejsi i když dle popisu by se s tím mělo souhlasit. Já se rád nemám. Asi se znám. Jsem už spolu tak dlouho. A děkuji za přání narozeninové. Nějak se nakláním do pravěku.
14.10.2009 19:25:00 | umělec2