Ty se ptáš?
Anotace: tak snadné je loučit se
Ptáš se mne
proč ve tváři smutek mám?
Co tě to můj milý napadá.
To je jen stín
co s tváří mou si hraje,
zdá se,že uvadá,
jak zimní zahrada.
Ptáš se mne
proč z očí slzy mi kanou?
Ach,to je směšná otázka,
to jak jsem do slunce pohlédla,
když jsme se loučili
a naposled si řekli na shledanou.
Že u srdce mě bolí,
to neznamená nic.
A duše že se chvěje,
tvým otázkám se směje,
už nepůjdu ti vztříc.
Svým krokům poručím
odejít středem.
Nemohu dělat víc.
Přečteno 274x
Tipy 27
Poslední tipující: Dota Slunská, Kubino 2, losscar, Juraj Hrom, Miroslav Možný, Pevya, Házté, Jarka, Bíša, enigman, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)