Anotace: ...taky máte ten pocit že ten (skoro) první byl ten nejlepší a máte výčitky i po X letech??
Těžký návraty:
bolestný citový převraty,
pár okamžiků štěstí.
Asi bych zasloužila pěstí
za ty prázdný sliby
a pořád stejný chyby,
za pár zlomených srdcí...
To jsou zase kecy.
Dá se něco dělat???
Možná jen dál hledat