x
nikdy nekricis
zkoumas jen
toulavy pohyby
podprsenky
vzdy zaviram oci
a ty si se mnou hrajes
jak s pomijivou
iluzi
vracis zivotu
jeho rany
za me.
nechces mit bojovnici
co zije rychle.
nemuzu o tebe bojovat
rikam ti
ze je to pro me jenom hra
ze moje city
nejsou pravy
ze ti nepatrim
ze te rada podvadim.
veris mi to ? ? ?
chci bejt neviditelna
a koukat na tebe
skrz dest
voje zabery tebe
videt cernobile
a pamatovat si
vsechny tvy dotyky
/ktery si
stejne pamatuju/
prazdnej byt
slunce zapada
uprostred mistnosti
stojim ja
vchazis do myho srdce
vchazis dovnitr
*
probud me z myho
ruzovyho predavkovani
/mama zaluje zentivu/
/zentiva zaluje mamu/
zaluju mame, zes mi zlomil srdce.
(zatim ne,
ale kdy to prijde?)
/šžířžříž
éčžřážýíž
éžýířčýžíčý/
Přečteno 337x
Tipy 11
Poslední tipující: Elča, Albertinka, Lioness, stmivani.na.lepsi.casy, mattoni.uz.neni, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (0)