Chybí mi
Chybí mi
hvězdy tvých očí
co vesele tančí
a jejich modrá tůň
Chybí mi
půlměsíc tvého úsměvu
bušení tvého srdce
a mé se pak dává do zpěvu
Chybí mi
vítr tvých vlasů
vůně tvého hlasu
a tvoje gesta
Chybí mi
prostor tvého času
chvíle vedle tebe
nad tvou hlavou nebe
Chybí mi
všechno co je tvé
a co by
podle mých snů
mohlo býti také mé
Přečteno 425x
Tipy 15
Poslední tipující: Behemot, Matty09, Bíša, enigman, Kapka, hašlerka, Mbonita, Psavec, Lucije, zelená víla, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)