Píši ti tuší...
Anotace: ...píši vám, sobě, nám... je mi dobře, vám, nám, všem.. jen to v sobě mám.. no, musela jsem, si to jen napsat:-)
Píšu ti tuší
verše
v mé duši
a v té tvé
zároveň
jak krásné to je
cítit
konečky prstů
a celou dlaní
srdcem nejvíc
přicházet a odcházet
a neloučit se
přeci
nacházet
obcházet
a objevit
to hluboko
uvnitř
Píšu ti tuší
jak krásné je cítit
být
utírat slzy
dokonalosti
štěstí
Píšu ti tuší
že naučili jsme se plavat
v bazénech
v mořích
Píšu ti tuší
o tvé kráse
jak ji cítím já
o tom jak život mi běží
krásně
díky tobě
Píšu ti tuší
ne na tělo
aby se vědělo
do duše
a tiše
jen pro tebe
že mi zníš
voníš
že tě kradu sobě
pro mě
Píšu ti tuší
že na všem záleží
a že tu jsem
v maličkostech
Usmíváš se
řekneš
miluji tě
vzpříma
ty bílá
oči tě prozradily
bránou duše jsou
a nezakopnu
o to
že prý jsi jiná
Píši ti tuší
jak moc
si vážím
tebe
komu děkovat
tobě
sobě
vám??
Píši ti tuší
upřimně
jsem tady
a dny běží
všem
stejně...
Píši ti tuší
a ne naposledy
a ty děkuješ mi
brzy
za upřimnost
za cit
za lásku
kterou máme
Píši ti tuší
mně neděkuj
za marnost
co
není
Píšu ti tuší
že děkuji
ti
za vše
co máš
a co ke mně
běží
Píšu vám tuší
že sněží
za oknem
a že láska
věří
něžnostem...
Přečteno 551x
Tipy 58
Poslední tipující: Danger, PIPSQUEAK, jedam, kroužek, Skywalker, P.P.S., Tanzania, Špáďa, Sůva, Radek.oslov.Šafárik, ...
Komentáře (15)
Komentujících (15)