Ať nám to sluší
Líbej
Dotýkej
Zrovna slunce zapadá
na naši počest
aby dokreslilo romantiku
Přichází mraky
tak prosím hlídej
ať mě nic nenapadá
ať nemyslím
na matiku
jenom snad
1+1 je pár
(v tom se nemýlím)
Okolo se šeří
v nás je žár
mládí
touhy
v který každý věří
A filosof se nemýlí
láska je dar
a dar je dát
láska je milovat
mít rád
Tak miluj
moje tělo
mojí duši
moje srdce
Tak skanduj
moje jméno
Ať nám to sluší..
Přečteno 413x
Tipy 24
Poslední tipující: F.i.L, Veselý Drak, Matty09, harmony, Mannon, Bíša, PPetrushka, enigman, Kapka, hašlerka, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)