Cesta dvou žen,domů přez les a chlípný opilý vousatý chlap, který nějak skončil,což už nechávám vás
Chůzí vratkou
v hlavě s Katkou
a chlap s bradkou...
Já s mou matkou
šly jsme zkratkou
a chlap s bradkou
v tichu noci
šel za náma
chůzí vratkou
popad kámen
že nás zláme
v tichu noci
zařval......
.....ámen
Přečteno 281x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša, Kapka, Boudicca
Komentáře (1)
Komentujících (1)