Zima
Přišla zima
Já si vyšel toho večera
Dívat se na oblohu
Sníh s vodou padal
Mokrá nádhera
A já se díval
Schoulen v rohu
Tak jsem tam stál
Až po úsvit bledý
S hlavou zdviženou ke hvězdám
A přál jsem si být ptákem
Který
Létá vysoko
A sám
Přečteno 266x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša, Kapka, Lioness
Komentáře (1)
Komentujících (1)