rozkrájená prázdnota
Anotace: ... říjnový nevšední den ...
na schodišti bez konců
orámované prázdnotou
setkaly se doteky očí
za zvuku zvonů
pohlceni tmou
jdou
po abecedě minulých dnů
šepotem stromů
hlazením paprsků
duněním kopyt
vlněním větru
jedna poctivá dávka lidské blízkosti
bitvu prohranou
bílou vlajkou pevnost zdobenou
dobít frontálním útokem
pohlazením rozkrájela jsi prázdnotu
...
..
.
teď už ne tak velikou
Přečteno 304x
Tipy 29
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, P.P.S., Házté, Bíša, carodejka, floreciente, Psavec, WAYWARD, hanele m., enigman, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)