..NOSCE TE IPSUM..
Anotace: ..mimojiné je to i nápis na chrámu v Deltách..
Sbírka:
..mimochodem..
Provokovat jako Misantrop!
Vzpírat se jednoznačným tezím
Vystoupat výš, nerespektovat strop
a vyměřit si hranice, co nikdo neomezí…
Hledět očima Alcesta!
Povýšit pravdu nad přetvářky mez
Kritikou nešetřit, zlo glancem potrestat
Hlavu si nikdy neklonit v přízvisku nepodlez…
Být vytrvalý jako Moliére!
Splňovat požadavky času, místa, děje
Výsledky dotáhnout až do nejvyšších sfér
a živit myšlenku až dokud nedospěje…
Přečteno 348x
Tipy 28
Poslední tipující: Paulín, harmony, Bíša, bloumej očima, labuť, Psavec, WAYWARD, Jana M., vodnař, Romana Šamanka Ladyloba, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)