O životě....
Jestli máš ten pocit, ten stejný jako já.
Že vždy to bude matka, kdo ti život dá.
Sníš - li o té samé věci, která mě ze snu budí.
Že vždy to je ta zrada, která na srdci i duši studí.
Proč jsme o tu krásu pravdy chudí?
Vnímáš - li ten strach, co se kolem šíří.
Vždy se najde někdo, kdo k vládě nad všemi míří.
Slyšíš - li ty hlasy, které neví jak dál.
Vždycky byl totiž někdo, kdo nad nimi stál.
A jen si s nimi hrál.
Myslíš - li na ty děti, které musí v chudobě žít.
Proč nemají matky? Proč můžou jenom chtít?
Pláčeš - li na hroby, nad hroby slavných lidí.
Proč všem všechno sami kazíme?
Což nikdo nevidí, že sami jsme ti viní???
Jestli vidíš ty lidi, kteří vyzívají boha.
Proč byl a bude život, tak neřešitelná úloha……
Přečteno 329x
Tipy 3
Poslední tipující: Miroslav Možný, Barpob
Komentáře (1)
Komentujících (1)