hlas v hlavě
Anotace: to nám to dnes hezky sněží, že? :-)
skenuji tě
Láskou
a ty to víš
tenhle hlas v hlavě
ničím neumlčíš
opři se o to,
zkus se uvolnit
nevím
jak dlouhá je cesta,
ale něco již
o té cestě víš
(a čas je
stejně relativní)
nashledanou a ne sbohem,
třeba v příští galaxii
nebo hned
za dalším rohem
Přečteno 364x
Tipy 33
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Paulín, labuť, harmony, Kars, GM, Bíša, Tekla, Mbonita, poustevník Jirka, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)