Utěk do snu
Z téhle kruté reality
utíkám pro krásné city
na místo, kde není žal,
bolest, trápení a tak dál.
Jen na jeden krátký den
si ve skutečnost změním sen,
schovám se v něm bez obavy
a užiju si to tady.
V tomto světě nejsou chyby,
každý plní svoje sliby,
je tu něha, lásky dost,
všechno pro mě, pro radost.
...
Jenže rychle skončil krásný sen,
vzpomínat už můžu jen.
Teď zas budu sama žít
a za novým snem zkusím jít.
Přečteno 282x
Tipy 14
Poslední tipující: Morgenstern, Labanda, Pythonissa__, sinoraLee, losscar, Kapka, jedam, Bíša, jaňa
Komentáře (6)
Komentujících (6)