Probuzení srdcem
Anotace: Zamilovaná básnička
Až pošimrá mě paprsek slunce na tváři,
první co vidět chci, tvůj úsměv, jak září.
Slyšet chci, lásko, jak rád mě máš,
je jedno, jestli mi k tomu polibek dáš.
Stačí mi pohled, co srdce zastaví,
to, že mě miluješ ono už dávno ví.
Chci s tebou vstávat, chci s tebou spát,
lásko já vím, že máš mě rád......
Přečteno 281x
Tipy 1
Poslední tipující: CORONATION
Komentáře (0)