Setkání podivná nám občas se přihodí
kdo však ví lépe co hodí se a co nehodí
neviděls naposled tu dámu co se občas ztrácí
bohužel jisté je, je dochvilná jak tažní ptáci
:o(
21.11.2005 14:42:00 | Obyčejný básník
Já dělám kolo z bylinné zábrany,
to od takových návštěv dozajista ochrání...
21.11.2005 14:06:00 | Cecilka
zmizí..a letos nepřijde..o to se postarám
já tuhle dámu zamknu..a nevpustím ji k vám :o))
21.11.2005 13:39:00 | šuměnka