Nedostupné přitahuje
Anotace: .....dneska jsem vážně nějaká vysmátá.....tak to neberte vážně....ikdyž to má naprosto reálná základ
Jsi nějaká hezčí
víš?
co už se mnou nechodíš
víc se směješ
víc svádíš
pojď holčičko ke mně blíž
zajímáš mě velice
štíhlá
jako přeslice
Zadáno
ty proutníku
však nech ruce v klidu
já už patřím jinému
jak pak k tomu příjdu
Chci tě jenom polaskat
připomenout co už víš
přece už se na mě
lásko moje nezlobíš
Nezlobím ty pošetilče
tvá nepřítomnost
jde mi k duhu
konečně teď ve vztahu
nepodléhám bludu
Tak se prostě ztrať
v propadlišti času
a touhu si kraď
z jiných dlouhých vlasů
Přečteno 320x
Tipy 32
Poslední tipující: strawbery, labuť, Kars, Churry, harmony, Špáďa, Bíša, Mbonita, WhiteSkull, poustevník Jirka, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)