Anotace: a tak dál
Tisíce vloček do tvých oček
nahlíží, jako do vánoček
když dává máma rozinky,
každá z nich splní jedno přání...
...a nikdo tomu nezabrání!,
když kocour ji má jak z pralinky!
16.10.2009 00:52:00 | Špáďa
A vždycky to tak bude. Přesto tak nějak tajuplně rozesněná a něžná.
15.10.2009 20:40:00 | Dota Slunská